1

De schrijvende zusjes

helpen andere schrijvers op weg naar hun debuut

Als schrijvende zusjes zijn we elkaars klankbord en steun en toeverlaat. We lezers elkaars boeken en geven elkaar opbouwende feedback (zoals alleen zusjes dat van elkaar pikken😉). Dat gunnen we jou ook! Onze schrijfcoaching is positief en vrolijk en altijd 100% gericht op jouw individuele schrijfproces. Of je nu je levensverhaal wilt schrijven, een kinderboek of roman, wij helpen je bij het uitkomen van je schrijfdroom.

Tijdens het schrijven van onze romans maakten we vaak een wandeling met hond Flip en bespraken we de ins en outs van onze boeken. Op een dag deden we een belangrijke ontdekking. Door het schrijven leerden we onszelf steeds beter kennen. Hoe meer zelfkennis je hebt, hoe rijker je boek wordt! In onze schrijfcursussen en schrijfcoachings is dan ook een belangrijke plek weggelegd voor de mens achter de schrijver. We geven veel tips en voorbeelden uit onze eigen schrijfcarrière. En uiteraard helpen we je ook bij het vinden van een uitgever!

Agenda

2

Eva Kelder

Schrijfster, schrijfcoach & ghostwriter

Eva Kelder (1980) studeerde Engelse Letterkunde en Journalistiek. Tijdens het werken met oud-VS correspondent Charles Groenhuijsen werd ze aangestoken door zijn liefde voor Amerika en reisde voor haar crossmediale project In Search of Americans samen met fotograaf Sabina Theijs door de VS.

Met een boek en korte films voor de VPRO als resultaat. Gegrepen door het schrijfvirus begon ze naast haar journalistieke carrière met het schrijven van korte verhalen.

Eva is schrijfcoach en schrijfdocent.

Meer over Eva

3

Renee Kelder

Spreker & Schrijver

Renee Kelder (1985) is gastspreker, schrijver, geestelijk verzorger en verslavingsexpert.

Ze schreef ‘De Parttime-junkie’ (Uitgeverij Meulenhoff), een veelbesproken autobiografisch boek over de drugs GHB, XTC, alcohol en een zoektocht naar haar ware identiteit. Naar aanleiding van haar boek en haar ervaringen geeft Renee lezingen over het vinden van je ware identiteit als basis voor zingeving in de zorg, bij de overheid en in het bedrijfsleven. Ook geeft ze drugsvoorlichting in het voortgezet onderwijs.

In 2015 studeerde Renee Kelder af als humanistisch geestelijk verzorger aan de Universiteit voor Humanistiek. In haar onderzoeksscriptie onderzocht zij of zingeving een rol speelt in GHB-afhankelijkheid. Renee is tevens columnist voor het Algemeen Dagblad.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties!

    Mis niks! Schrijf je nu in en ontvang de nieuwsbrief van Kelder & Kelder met aanbiedingen, schrijftips en exclusieve ledenkorting!