Workshops

Kom proeven van het schrijverschap!

Eva en Renee organiseren kleinschalige, toegankelijke workshops voor iedereen die van schrijven houdt. Onder leiding van professionele redacteuren en schrijvers doorbreek je je schrijfblokkades en laat je de schrijfflow weer stromen. Onze workshops zijn zo ontwikkeld dat zowel beginners als gevorderden er baat bij hebben. Kom proeven van het schrijverschap!

 

Workshops scholen

Eva en Renee geven ook regelmatig workshops op scholen. Het uitgangspunt van de workshops is om dicht bij de leefwereld van de leerlingen te blijven. De workshops zijn interactief en de leerlingen krijgen inspirerende schrijfopdrachten waarbij het accent ligt op samenwerken, creativiteit en taalvaardigheid.

Foto Jan van Egmond 2

Educatieve waarde voor leerlingen

De filosofie van Eva en Renee is dat schrijven van binnenuit komt. Schrijven is dé manier om op een veilige en positieve manier jezelf bloot te geven. Er bestaat geen goed of slecht. Schrijven is bovendien een vorm van zelfexpressie waarbij je niet alleen je creativiteit aanboort maar ook je zelfvertrouwen (meer) ontwikkelt.

Workshop op school?

Stuur een e-mail met je vraag en informatie over de school en niveau van de leerlingen e.d. naar info@schrijfcursusvolgen.nl. Wij nemen contact op voor een workshop op maat.

Workshop bij jou in de buurt?

Eva en Renee ontwikkelen voortdurend nieuwe, verrassende workshops. Stuur een e-mail aan info@schrijfcursusvolgen.nl voor het nieuwste aanbod. Staat jouw ideale workshop niet in onze agenda? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!