Schrijftraining | Communicatietraining

Schrijftraining en communicatietraining | Zodat jouw boodschap écht overkomt!

Op zoek naar een inspirerende en effectieve schrijftraining en communicatietraining? In de training van Kelder & Kelder leer je all-round beter en resultaatgerichter schrijven. Trainers Eva en Renee geven op snelle en directe wijze inzicht in hoe je je teksten kunt verbeteren. Zodat jouw boodschap écht overkomt!

schrijftraining Ook voor jou!
Deze schrijftraining is bedoeld voor iedereen die regelmatig schrijft: blogs, nieuwsbrieven, webteksten, maar bijvoorbeeld ook interne mails. Het komt allemaal aan bod. Ook kijken we samen naar de tone of voice. Waar staan jullie voor? Wat willen jullie uitstralen? Een steengoede tekst begint met een steengoed team. Samen één tone of voice. Want heldere communicatie zorgt voor betere resultaten. Wil jij dat ook? Boek dan deze training!

 

Training aansprekend schrijven en communiceren
Tijdens de schrijftraining leer je aan de hand van sprekende voorbeelden en praktische tools onder meer:
– Hoe zorg ik dat mijn tekst en boodschap opvallen?
– Hoe communiceer ik mijn boodschap en kernwaarden op toegankelijke wijze?
– In hoeverre laat ik mijn persoonlijkheid doorwerken in mijn
communicatie?
– Hoe vind ik mijn eigen stijl en toon?
– Hoe raak ik geïnspireerd?
– Hoe maak ik een goede opbouw, structuur en stijl?

Maatwerk
Elke schrijftraining is volledig voor jouw onderneming op maat gemaakt. Wij denken van A tot Z met je mee!

Testimonials
‘De zusjes Kelder zitten vol energie en kregen de groep lekker los door verschillende oefeningen. Het was inspirerend, leerzaam en het heeft ons een duw in de goede richting gegeven om ervoor te zorgen dat wij als bedrijf dezelfde tone-of-voice gaan hanteren. Dank voor deze verfrissende schrijftraining!’
– Ferry de Koning, hoofd marketing Remiqz Football Analytics

‘Eén leerzame en inspirerende ochtend met Renee en Eva heeft tien pareltjes tekst als oogst. Nooit gedacht dat ons team zulke schrijftalenten in zich herbergde, in een paar uur tijd aan de oppervlakte gebracht door de positieve, deskundige en enthousiaste aansporingen van de zussen. Zo raak. De wowww factor. Zeer verbindend en positief. Smaakt naar meer!’
– Marion Sonneveld, directeur hospice Bardo

 
Boek deze training
Stuur een mailtje naar info@schrijfcursusvolgen.nl of ga naar de contactpagina. Wij nemen contact met je op voor een schrijftraining op maat.