Jouw levensverhaal op papier

Omdat jouw leven een boek waard is!

Je eigen biografie

Is het de hoogste tijd om je levensverhaal op papier te zetten en kan je wel wat hulp gebruiken? Want hoe begin je en hoe breng je een heel leven terug tot een soepel verhaal?

Wij begeleiden je van idee tot boek. Samen gaan we op reis door jouw herinneringen en meest dierbare anekdotes. Jouw persoonlijke verhalen smeden we samen tot een prachtig boek voor bijvoorbeeld familie en vrienden en natuurlijk voor jouzelf. Of misschien wil je het juist wel publiceren. Waar je ook voor kiest: jij vertelt, wij schrijven het op!

Het schrijven van een levensverhaal is meer dan het ophalen van herinneringen. Wij stellen vragen waar je zelf misschien niet opgekomen was en die jou honderduit laten vertellen.

Hoe schrijven wij jouw levensverhaal?

Allereerst ontvang je een notitieboekje als welkomstcadeau om je herinneringen en anekdotes in op te schrijven. Ook ontvang je een lijst met vragen die je alvast laten mijmeren en nadenken. Een van de vragen is bijvoorbeeld: ‘Beschrijf de mooiste dag uit je leven. Waar was je, wie waren bij je en wat maakte die dag zo bijzonder’? Vervolgens maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen met jou dieper in op je levensverhaal. De lijst met vragen is hierbij het uitgangspunt. Uiteraard is er veel ruimte voor uitweidingen, zijsprongen en emoties. Zo werkt het menselijk brein en de menselijke ziel!

Uitgever of boek in eigen beheer

Het aantal gesprekken dat we vervolgens met elkaar hebben voordat we gaan schrijven stemmen we nauwkeurig met je af. Nadat je boek klaar is, geven we advies over hoe je dit het beste onder de aandacht van een uitgever kan brengen of zelf kan publiceren.

Biografen

Eva en Renee zijn beiden als biograaf werkzaam voor het internationale bedrijf Story Terrace. Als respectievelijk journalist en humanisticus zijn zij gespecialiseerd in het voeren van persoonlijke gesprekken en interviews. De schoonheid en veerkracht van de menselijke ziel blijven hen daarbij inspireren en verwonderen.

Ook jouw levensverhaal in de boekenkast?

Stuur een mail naar info@schrijfcursusvolgen.nl voor een stappenplan en offerte gebaseerd op jouw individuele wensen. Op basis van je aanvraag besluiten wij wie van ons het beste bij jou past en jouw persoonlijke biograaf wordt: Eva of Renee.

We zijn allemaal auteur van ons leven en hebben een grote vrijheid om ons levensverhaal op enig moment te herschrijven en daarmee nieuwe betekenissen aan ons leven te geven. Want we hebben niet alleen verhalen, we zijn een verhaal.’ Ernst Bohlmeijer