Schrijfworkhops Boekenweek: Tot over mijn oren (zo verliefd op jou)

Tijdens deze exclusieve schrijfworkshop van auteurs Eva en Renee Kelder gaan we schrijven over de liefde. Niets is zo overweldigend als je eerste grote liefde. Knikkende knieën, een hart vol verlangen, dagdromen over die ander. Kom je ook?

De workshop zit vol inspiratie en advies voor iedereen die van schrijven houdt. Iedereen is welkom ook als je geen schrijfervaring hebt!

Meld je aan bij de bieb voor een inspirerende middag vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen.

za 9 april, bibliotheek Edam, 10.30-12.00 uur

za 9 april bibliotheek Landsmeer 10.30-12.00 uur

wo 13 april, bibliotheek Beemster, 19.30-21.00 uur

do 14 april, bibliotheek Volendam, 19.30-21.00 uur

za 23 april, bibliotheek Purmerend, 10.30-12.00 uur

Schrijfcafé Purmerend: tips en inspiratie!

Tijdens het Schrijfcafé geven Renee en Eva inspiratie en advies voor iedereen die van schrijven houdt. Ieder Schrijfcafé vindt plaats in een persoonlijke, inspirerende setting en onder deskundige begeleiding. Het Schrijfcafé is maandelijks bij te wonen in de Bibliotheek Waterland in Purmerend.

Eindelijk aan die ene roman beginnen? Op zoek naar inspiratie voor een kort verhaal of hulp nodig bij het op papier zetten van je levensverhaal? Werken aan je schrijfdoelen of creatief schrijven omdat je daar gewoon gelukkig van wordt?

In het Schrijfcafé onder leiding van Eva en Renee kan het allemaal! In een intieme setting tussen de boeken werk je onder professionele begeleiding aan een gerichte opdracht die je motiveert, inspireert en eventuele schrijfblokkades opheft. Ook is er ruimte om vrij te schrijven. Meld je aan voor een inspirerende middag vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen.

Het Schrijfcafé heeft iedere keer een ander thema, zodat er altijd wat voor je tussen zit. Bijvoorbeeld: Hoe vind je een uitgever? Schrijf je eigen levensverhaal en schrijven vanuit je hart.
Kom proeven van het schrijverschap!


Lees hier hoe blogger Margaretha het Schrijfcafé heeft ervaren!


Schrijfcafé Bibliotheek Waterland in Purmerend

Maandelijks op elke derde zaterdag van de maand het Schrijfcafé in Purmerend! Zet de volgende data alvast in je agenda: 26 maart, 23 april en 21 mei.

Het Schrijfcafé is van 10.30 tot 12.00 op de Waterlandlaan 40 in Purmerend.

Kosten: € 5,- per workshop voor leden, niet-leden betalen € 7,50.

Belangstellenden kunnen zich verzekeren van een plek door zich in te schrijven via de volgende link: Schrijfcafé Purmerend.

Deelnemers over het Schrijfcafé:

Ik houd oprecht van het Schrijfcafé omdat ik elke keer weer verrast ben dat zowaar iedereen in een uur een verhaal op papier krijgt.

Eva en Renee Kelder creëren een prettige, veilige sfeer waarin je je bloot durft te geven.

Dankzij de goede raad van Eva en Renee om middenin mijn verhaal te beginnen (en met de deur in huis te vallen) zag ik ineens helemaal voor me welk verhaal ik wilde vertellen.

> Lees meer reviews