Schrijfworkhops: Schrijfcafé in Amsterdam én Purmerend

Tijdens het Schrijfcafé geven Renee en Eva inspiratie en advies voor iedereen die van schrijven houdt. Ieder Schrijfcafé vindt plaats in een persoonlijke, inspirerende setting en onder deskundige begeleiding. Het Schrijfcafé is maandelijks in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Linnaeus en vanaf januari nu ook in Purmerend. Houd onze agenda in de gaten voor de data!

Het Schrijfcafé: tips en inspiratie!

Eindelijk aan die ene roman beginnen? Op zoek naar inspiratie voor een kort verhaal of hulp nodig bij het op papier zetten van je levensverhaal? Werken aan je schrijfdoelen of creatief schrijven omdat je daar gewoon gelukkig van wordt?

In het Schrijfcafé onder leiding van Eva en Renee kan het allemaal! In een intieme setting tussen de boeken werk je onder professionele begeleiding aan een gerichte opdracht die je motiveert, inspireert en eventuele schrijfblokkades opheft. Ook is er ruimte om vrij te schrijven. Meld je aan voor een inspirerende middag vol oefeningen, gouden tips en schrijfadviezen.

Het Schrijfcafé heeft iedere keer een ander thema, zodat er altijd wat voor je tussen zit. Bijvoorbeeld: Hoe vind je een uitgever? Schrijf je eigen levensverhaal en schrijven vanuit je hart.
Kom proeven van het schrijverschap!


Lees hier hoe blogger Margaretha het Schrijfcafé heeft ervaren!


Schrijfcafé Amsterdam-Oost, Linnaeusstraat in 2020: donderdagmiddag 30 januari, 27 feb, 26 maart, 30 april en 28 mei.

Schrijfcafé in OBA Linnaeusstraat van 14:00 tot 16.00. 

Doelgroep: 65+.

Reserveren gewenst via linnaeus@oba.nl | 020 694 0773 | Linnaeusstraat 44, Amsterdam-Oost. Aantal deelnemers beperkt, dus wees er op tijd bij!

NIEUW IN 2020: Schrijfcafé Bibliotheek Waterland in Purmerend.

Maandelijks op elke derde zaterdag van de maand nu ook een Schrijfcafé in Purmerend! Zet de volgende data alvast in je agenda: 18 januari, 15 februari, 21 maart, 18 april, 9 mei en 20 juni 2020.

Het Schrijfcafé is van 10.30 tot 12.00 op de Waterlandlaan 40 in Purmerend.

Kosten: € 2.50 per workshop.

Belangstellenden kunnen zich verzekeren van een plek door in te schrijven via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop.

Nieuw: schrijfworkshops 75 jaar vrijheid!

We vieren dit jaar dat we 75 jaar in vrijheid leven. Maar wat betekent vrijheid voor jou? Is het voor jou gekoppeld aan de Tweede Wereldoorlog of komen er ook hele andere gedachtes in je op? Doet het je misschien denken aan een moment dat je je persoonlijk bevrijdt voelde? Of een bijzondere gebeurtenis in je leven? Iedereen heeft een eigen verhaal en associatie bij de term vrijheid. Dat is het mooie van schrijven. Jouw unieke (levens)verhaal kan tot leven komen!

In deze workshop zal Renee je alles vertellen over haar aanpak. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van jouw prangende schrijfvraag. Laat je inspireren en ontvang praktische tips en handvaten om direct mee aan de slag te gaan. Inclusief leuke schrijfoefeningen zodat iedereen fluitend met een verhaal naar huis gaat!

Noteer de volgende data alvast in je agenda:

Bibliotheek Beemster donderdag 5 maart  van 19.30-21.00
Bibliotheek Edam zaterdag 14 maart 11.00-12.30
Bibliotheek Volendam 25 maart 19.30-21.00
Bibliotheek Landsmeer zaterdag 4 april 11.00-12.30
Kosten:  € 5,00 euro voor leden en € 7,50 voor niet-leden Bibliotheek

Deelnemers over het Schrijfcafé:

Ik houd oprecht van het Schrijfcafé omdat ik elke keer weer verrast ben dat zowaar iedereen in een uur een verhaal op papier krijgt.

Eva en Renee Kelder creëren een prettige, veilige sfeer waarin je je bloot durft te geven.

Dankzij de goede raad van Eva en Renee om middenin mijn verhaal te beginnen (en met de deur in huis te vallen) zag ik ineens helemaal voor me welk verhaal ik wilde vertellen.

> Lees meer reviews