Dé schrijfcursus in Amsterdam!

Schrijfcursus Amsterdam
Voor iedereen die beter wil leren schrijven (Coronaproof!)

Schrijfcursus volgen in Amsterdam? Omdat je al langer schrijft, maar nog (veel) beter wil worden? Omdat jouw leven een boek waard is? Omdat je al jaren met een idee voor een kinderboek of een roman rondloopt? Maak nu werk van je schrijfplannen en ontdek samen met ervaren docenten Eva en Renee hoe fascinerend en inspirerend schrijven is!

Schrijfcursus Amsterdam | Let the story begin!

Iedereen is welkom. De schrijfcursus ‘Let the story begin!’ is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden mee kunnen doen. Met veel voorbeelden uit de wereldliteratuur en overzichtelijke schrijfopdrachten en theorie leer je iedere week beter schrijven. Ook geven Eva en Renee veel kijkjes achter de schermen van het boekenvak. Ze zijn nooit te beroerd om aan de hand van een stevige anekdote jouw prangende schrijfvraag te beantwoorden!

Schrijfcursus Amsterdam | Wat gaan we doen?

Tijdens deze schrijfcursus werk je onder professionele begeleiding aan je tekst. In acht inspirerende lessen leg je de basis voor je boek, kort verhaal, reisverslag, column, blog of (levens)verhaal. Je brengt structuur aan in je tekst, leert denken in scènes en hoofdstukken, en stapsgewijs je verhaal vormgeven. Inspirerende schrijfopdrachten tillen je tekst iedere week naar een hoger niveau. Je leest het werk van je mede-cursisten aandachtig en zult merken dat je steeds meer inzicht krijgt in wanneer een tekst werkt en wanneer niet. Je leert het geheim van een goede tekst kennen en zelf toepassen. Ook krijg je adviezen over hoe je een uitgever kunt vinden en je werk kunt publiceren.

Geef je nu op voor deze unieke schrijfcursus en laat de schrijver in jezelf los!

Schrijfcursus Amsterdam | Vanwege Corona is de schrijfcursus ‘Let the story begin!’ tot nader orde opgeschort. Mail naar info@schrijfcursusvolgen.nl voor een passend alternatief!

Bekijk hier de cursusdata.


schrijfcursus

Schrijfcursus Amsterdam | De 8-weekse schrijfcursus ‘Let the story begin!’ bestaat uit:

● 8 schrijflessen van gevestigde auteurs
● Elke les een schrijfopdracht die steeds een ander schrijfaspect onder de aandacht brengt
● Inspiratiebronnen uit kunst, filosofie en literatuur
● Uitgebreide feedback van professionals
● Studiemateriaal en vakliteratuur
● Persoonlijke begeleiding en feedback op je tekst
● Heerlijke koekjes voor bij de thee en koffie!

Schrijfcursus Amsterdam |’Let the story begin!’ kost €495,- 

> Ga naar ‘Inschrijven’!